ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Άρης: Πάει για αλλαγή ο διαιτητής! Απίστευτα πράγματα από τον μεθυσμένο Πολωνό στο «Βενιζέλος» – Αυτός θα το σφυρίξει!

Επεισόδιο στο αεροδρόμιο, μήνυση, και προς αλλαγή της διαιτητικής ομάδας του ΑΕΚ - Άρης. Αυτός θα σφυρίξει το ματς, αν η ΚΕΔ πετάξει έξω τους... μεθυσμένους Πολωνούς!
ΑΕΚ – Άρης: Πάει για αλλαγή ο διαιτητής! Απίστευτα πράγματα από τον μεθυσμένο Πολωνό στο «Βενιζέλος» – Αυτός θα το σφυρίξει!

ΑΕΚ – Άρης: Αλλάζει τον διαιτητή του ΑΕΚΆρης η ΚΕΔ, μετά τα όσα συνέβησαν στο «Βενιζέλος» το Σάββατο. Όλο το στόρι μέχρι την… μήνυση και ο υποψήφιος να το σφυρίξει!

Φοβερά πράγματα στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος» οταν προσγειώθηκε η πτήση από Πολωνία στην οποία επέβαινε η διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ – Άρης.

Οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, αφού σύμφωνα με Έλληνες που ήταν μαζί τους στην πτήση, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ, είχαν λεκτικό επεισόδιο με συνεπιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης, το οποίο συνεχίστηκε και μετά την προσγείωση, με τον διαιτητή του αγώνα να… φτύνει τον άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην πτήση!

Αν και αρχκά δεν έγινε μήνυση από τον ίδιο μετά από παρέμβαση των ανθρώπων που είχαν μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τους Πολωνούς, το πρωί της Κυριακής ο γιός του ανθρώπου που δέχθηκε την επίθεση κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία!

Ο Μπένετ μετέβη στο ξενοδοχείο όπου και διαμένουν οι Πολωνοί για να μιλήσει μαζί τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, υπάρχει η σκέψη να αλλάξει η διαιτητική ομάδα.

Εφόσον αυτό γίνει πραξη -που αυτή την ώρα φαντάζει και το επικρατέστερο- από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, το ΑΕΚ – Άρης θα το διευθύνει Έλληνας και συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος που είναι 4ος στην αναμέτρηση, ενώ VAR θα μπει ο Ευαγγέλου!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!