Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026
Sportime

ΑΕΚ - Άρης: Στο ξενοδοχείο ο Μπένετ - Αρνούνται το συμβάν οι Πολωνοί!

Στο ξενοδοχείο της και όχι εξαφανισμένη, η Πολωνική διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ - Άρης και αρνείται τα πάντα!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Διαιτησία: Οι αλλαγές στους νέους πίνακες της Super League. Ο συν ένας που ανεβαίνει. Οι αλλαγές στους παρατηρητές. Τότε θα ανακοινωθούν.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

ΑΕΚ - Άρης: Ο Στιβ Μπένετ είναι στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι Πολωνοί διαιτητές. Αρνούνται το περιστατικό στο «Βενιζέλος».

Στον... αέρα και προς αντικατάσταση η διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ- Άρης, μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο «Ε. Βενιζέλος».

Ο Στιβ Μπένετ βρίσκεται στο ξενοδοχείο, οπου διανυκτέρευσε η Πολωνική ομάδα, η οποία βρίκεται εκεί και φυσικά δεν είναι εξαφανισμένη. Άσχετα αν ξύπνησαν το... μεσημέρι!

Οι Πολωνοί μιλώντας με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, αρνούνται τα πάντα, ωστόσο όλα όσα γράφτηκαν, επιβεβαιώνονται τόσο από τον 4ο που πήγε να τους παραλάβει, όσο και από τον οδηγό του βαν, αλλά και την Αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, το πιθανότερο είναι να αντικατασταθούν οι Πολωνοί και το ΑΕΚ - Άρης να το σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Ευαγγέλου και ακόμα δεν έχουν κλειδώσει οι δύο βοηθοί.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα