ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Άρης: Στο ξενοδοχείο ο Μπένετ – Αρνούνται το συμβάν οι Πολωνοί!

Στο ξενοδοχείο της και όχι εξαφανισμένη, η Πολωνική διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ - Άρης και αρνείται τα πάντα!
ΑΕΚ – Άρης: Στο ξενοδοχείο ο Μπένετ – Αρνούνται το συμβάν οι Πολωνοί!

ΑΕΚ – Άρης: Ο Στιβ Μπένετ είναι στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι Πολωνοί διαιτητές. Αρνούνται το περιστατικό στο «Βενιζέλος».

Στον… αέρα και προς αντικατάσταση η διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ Άρης, μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο «Ε. Βενιζέλος».

Ο Στιβ Μπένετ βρίσκεται στο ξενοδοχείο, οπου διανυκτέρευσε η Πολωνική ομάδα, η οποία βρίκεται εκεί και φυσικά δεν είναι εξαφανισμένη. Άσχετα αν ξύπνησαν το… μεσημέρι!

Οι Πολωνοί μιλώντας με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, αρνούνται τα πάντα, ωστόσο όλα όσα γράφτηκαν, επιβεβαιώνονται τόσο από τον 4ο που πήγε να τους παραλάβει, όσο και από τον οδηγό του βαν, αλλά και την Αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, το πιθανότερο είναι να αντικατασταθούν οι Πολωνοί και το ΑΕΚ – Άρης να το σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Ευαγγέλου και ακόμα δεν έχουν κλειδώσει οι δύο βοηθοί.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!