ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χαμός στην OPAP Arena για τον Ντέμη – Έπεσε το γήπεδο – Γιούχα σε Μπάγεβιτς

Κατά την παρουσίαση των «Θρύλων» της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθεώθηκε, εν αντιθέσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που δέχθηκε κάποιες αποδοκιμασίες.
Κατά την παρουσίαση των «Θρύλων» της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθεώθηκε, εν αντιθέσει με τον Μπάγεβιτς που δέχθηκε κάποιες αποδοκιμασίες.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές κατά τα εγκαίνια της «OPAP Arena», ήταν όταν η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τους ζωντανούς «θρύλους» της.

Ένας, ένας οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ που έγραψαν «χρυσή ιστορία» με τα «κιτρινόμαυρα» άκουγαν τα ονόματά τους και έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο της «Αγιά Σοφιάς».

Αξίζει να σημειωθεί οτι εκείνος που αποθεώθηκε περισσότερο ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης! Κι αυτό καθώς όταν εκείνος ήταν πρόεδρος της ομάδας είχε «ψυχρανθεί» με μερίδα του κόσμου, επειδή θεωρούσε ότι ήταν προτιμότερο το νέο γήπεδο να γίνει σε άλλη περιοχή από τη Φιλαδέλφεια.

Κατά την παρουσίαση των «Θρύλων» της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθεώθηκε, εν αντιθέσει με τον Μπάγεβιτς που δέχθηκε κάποιες αποδοκιμασίες.

Ολα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο Ντέμης άκουσε το περισσότερο χειροκρότημα και το δυνατότερο «όλε» κατά την ανακοίνωση του ονόματός του από το μεγάφωνα.

Αντιθέτως, ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο η πλειοψηφία των οπαδών χειροκρότησε, όμως υπήρχαν και αρκετοί που αποδοκίμασαν τον Ντούσκο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ