ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεν ξεχνά τον Κριχόβιακ – Συνεχείς οι επαφές!

Ο Κριχόβιακ είναι ο χαφ που θέλει η ΑΕΚ, οι επαφές για την παραμονή του δεν έχουν σταματήσει!
ΑΕΚ: Δεν ξεχνά τον Κριχόβιακ – Συνεχείς οι επαφές!

Αναμφίβολα ο πρώτος στόχος που έχει η ΑΕΚ είναι πείσει μέσα από τις διαπραγματεύσεις τον Γκρεκόρζ Κριχόβιακ να παραμείνει στη Super League 1 με τη φανέλα της.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», η πρόσφατη οδηγία της FIFA ότι οι παίκτες με συμβόλαια σε ρωσικές ομάδες μπορούν να παρατείνουν έως και το καλοκαίρι του 2023 τη συμμετοχή τους σε άλλους συλλόγους.

Αν φυσικά δεν έχουν συμφωνήσει με τα ρωσικά κλαμπ στα οποία ανήκουν. Αυτό δηλαδή με λίγα λόγια δίνει το δικαίωμα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Κριχόβιακ, ακόμα και αν δεν έχουν συμφωνία με την Κράσνονταρ να παίξουν αλλού και τη σεζόν που έρχεται.

Στην ΑΕΚ φυσικά και δεν τον έχουν ξεχάσει και ούτε πρόκειται έτσι απλά, με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να είναι… κλειδί στις διαπραγματεύσεις. Είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα σε επαφή με την πλευρά του και φροντίζουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τις σκέψεις.

Ο Πολωνός χαφ πέρασε καλά στην Ελλάδα, ήρθε μόνο για τα πλέι-οφ και σίγουρα δεν έκανε και τις μεγάλες εμφανίσεις. Είναι όμως παίκτης διαφοράς, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. Ο συναγωνισμός όμως από καλά πρωταθλήματα είναι μεγάλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δεν ξεχνά τον Κριχόβιακ – Συνεχείς οι επαφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.