Η ΑΕΚ εκτός από το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της, έχει στο μυαλό της και το ενδεχόμενο πωλήσεων ποδοσφαιριστών της.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά τα στελέχη της ότι υπάρχει ανοιχτό… έως έντονο ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Στράτο Σβάρνα.

Για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου (35 ματς, 1 γκολ) μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον από την Ιταλία και την Ρωσία (έπαιζε πριν στην Ούφα) και με μία πρόταση κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ενδεχομένως να πει το «ναι» για να τον δώσει.

Επίσης, για τον Στράτο Σβάρνα (41 παιχνίδια) η εκπροσώπηση του Βιτσέντζο Καβαλιέρε «φωτογραφίζει» ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ από Ιταλία μεριά. Και στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι μπορεί να έρθει άμεσα μία πρόταση για τον Σβάρνα.

Και όλα τα παραπάνω μπορούν να επηρεάσουν τον «κιτρινόμαυρο» σχεδιασμό, καθώς πρέπει η Ενωση να τους αντικαταστήσει στο ρόστερ με μεταγραφές. Και οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονε, όπως και «κιτρινόμαυροι» διοικούντες θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επαφή της ΑΕΚ με τον Μπεν Αρφά και οι… σκέψεις της

Και ο Τζαβέλλας κοντά στην ΑΕΚ!

Ο Εντσάμ στην Αθήνα -Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στην ΑΕΚ!