ΑΕΚ: Έτσι άρπαξε τον Γκατσίνοβιτς – Πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός

Από τότε ήθελε η ΑΕΚ τον Γκατσίνοβιτς και τον άρπαξε – Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Καιρό είχε να γίνει το τζέρτζελο που κάνουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός για την περίπτωση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η «Ένωση» είχε τον παίκτη στα ραντάρ της, καθώς όντας στη Super League 1 για έξι μήνες, της έδειξε πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που δημιουργεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Τώρα αν είναι για αγορά 2 εκατομμυρίων θα σας γελάσω αλλά από την Bundesliga δεν μπορείς να αγοράσεις φθηνά, ειδικά αν είσαι Ελληνική ομάδα.

Η ΑΕΚ πάντως ήδη έκανε 2 deals με τους Γερμανούς, ένα με την Άϊντραχτ για τον Τσούμπερ και ένα που κάνει τώρα με την Χόφενχάιμ για τον Γκατσίνοβιτς.

Ο ρόλος του Μίλος Μαλένοβιτς στα της ΑΕΚ είναι γνωστός εδώ και καιρό, είχε φέρει Τσούμπερ, Γέφτιτς, είχε προτείνει και τον Γκατσίνοβιτς από τον Ιανουάριο αλλά στην «Ένωση» προτιμούσαν να πάνε σε κάτι άλλο και στο τέλος πήραν τον Φράνσον μάλιστα.

Πάντως, το τζέρτζελο είναι πως η ΑΕΚ είδε ότι ο Παναθηναϊκός δε θα έδινε τα 2 εκατομμύρια που ήθελε η Χόφενχάιμ και έτρεξε και άρπαξε τον παίκτη σε μεταγραφή άλλης εποχής.

Το ζήτημα είναι πως και αν θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός μια και προς το παρόν οι δύο ομάδες δε φαίνεται να εμπλέκονται σε ίδιες περιπτώσεις μεταγραφών.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!