ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Η «OPAP Arena» ένωσε όλους του οπαδούς στο Twitter: «Να το χαρείτε ρε μάγκες»

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «τρένταραν» στο Twitter, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οπαδοί και άλλων ομάδων έδιναν τις ευχές τους.
AEK: Η «OPAP Arena» ένωσε όλους του οπαδούς στο Twitter: «Να το χαρείτε ρε μάγκες»

Η ΑΕΚ μπήκε κι επίσημα στο νέο της «σπίτι» την «OPAP Arena», με την συγκίνηση και τη χαρά να «πλημμυρίζει» και το Twitter.

Η λέξη «ΑΕΚ» και το όνομα του νέου γηπέδου της ομάδας «τρένταραν» για αρκετές ώρες στην πλατφόρμα, με τα μηνύματα των οπαδών της ομάδας να την «κατακλύζουν» και να βγάζουν πολύ συναίσθημα.

Αυτό το οποίο ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι και πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων προχώρησαν σε όμορφες αναρτήσεις, εκφράζοντας τις ευχές τους για το νέο «στολίδι» της Ένωσης.

Οι περισσότεροι τόνιζαν πόσο πολύ τους άρεσε και εύχονταν και οι ομάδες τους να αποκτήσουν ένα νέο γήπεδο, ανάλογης ομορφιάς. Μάλιστα κάποιοι σημείωναν πως ανυπομονούν να έρθουν στην «Αγιά Σοφιά» ως αντίπαλοι οπαδοί σε κάποιο από τα παιχνίδια των ομάδων τους κόντρα στην Ένωση.

AEK: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για την «Αγιά Σοφιά» – «OPAP Arena»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK: Η «OPAP Arena» ένωσε όλους του οπαδούς στο Twitter: «Να το χαρείτε ρε μάγκες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.