Sportime

ΑΕΚ: Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλμέιδα – Έρχεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα;

Το περιστατικό του Αλμέιδα στην Τούμπα μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στην ΑΕΚ.

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αλμέιδα – Έρχεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα;
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένας πραγματικός χαμός έγινε στην Τούμπα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που βρήκε νικητή με 3-2 τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε επίθεση σε έναν αξιωματούχο του αγώνα όπως φάνηκε και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται στο βίντεο να πιάνει έναν άνθρωπο από τον λαιμό, ενώ κανείς από τους παίκτες του ή τους αντιπάλους δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο MEGA, η επίθεση σε αξιωματούχο τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές, ωστόσο όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

ΑΕΚ: Χάνει τον Αλμέιδα στο «Καραϊσκάκης»

Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού θα του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρήση του βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν υπήρχε καμία απολύτως αναφορά στην έκθεση του παρατηρητή.

Αν τελικώς προχωρήσει η δίωξη στον Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ κινδυνεύει να μην τον έχει στον πάγκο, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

https://youtu.be/zW0lZg2ZsJ4

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα