“ΑΕΚ πιο μεγάλη και πίσω στο σπίτι της”

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της "Ένωσης" για τα "κιτρινόμαυρα" γενέθλια

Σε μια σημαδιακή μέρα για την ΑΕΚ όπως αυτή των γενεθλίων της, οι άνθρωποι που προσέφεραν τα μέγιστα για τη μεγέθυνση της ιστορίας του συλλόγου, έχουν τον πρώτο λόγο στις ευχές. 

Γι’ αυτό και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”, με αφορμή τη συμπλήρωση των 94 ετών από την ίδρυση της “Ένωσης”, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο σύλλογο που υπηρέτησαν και αγάπησαν.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών γιορτάζει μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ τη γενέθλια μέρα του συλλόγου μας. Είμαστε υπερήφανοι που όλοι εμείς είμαστε κομμάτια αυτής της μεγάλης ιστορίας 94 χρόνων τίμιων αγώνων και νιώθουμε ευτυχείς που βλέπουμε την ομάδα μας να βρίσκεται σε σίγουρα χέρια και να επιστρέφει στις λεωφόρους των μεγάλων κατακτήσεων. Ο δεύτερος αιώνας της ιστορίας μας πλησιάζει και θα βρει την ΑΕΚ ακόμα και πιο μεγάλη και πίσω στο σπίτι της, στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.”

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ