ΑΕΚ: Πώς θα συνεργαστούν οι Αλμέιδα, Άλβες και Κουχάρσκι – Αυτός θα είναι το αφεντικό!

Τα τρία νέα πρόσωπα της ΑΕΚ, Αλμέδια, Άλβες και Κουχάρσκι κατέχουν καίριες θέσεις και είναι απαραίτητο να συνεργαστούν αρμονικά.

Στην ΑΕΚ έχουμε τρία νέα πρόσωπα. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής και τεχνικός διευθυντής. Με άλλα λόγια, Ματίας Αλμέιδα, Μπρούνο Άλβες και Ράντεκ Κουχάρσκι πρέπει να βρουν ρόλους και έναν ορθό τρόπο συνεργασίας μεταξύ τους. Ποιος θα είναι το αφεντικό.

Σύμφωνα με το Sportime και τον «Agent Greek», οι τρεις αυτοί νέοι χαρακτήρες, κατέχουν βασικές θέσεις και πρέπει να δουλέψουν ταυτόχρονα και με μεγάλη επιτυχία να για φέρουν αποτελέσματα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους έχει δώσει το χρίσμα και περιμένει αποτελέσματα, μετά από μία καταστροφική χρονιά όπου η ΑΕΚ έχασε και την έξοδο στην Ευρώπη.

Εκ πρώτης άποψης φυσικά, το ζήτημα είναι πως οι τρεις όχι μόνο δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ (θα ήταν δύσκολο αλλά όχι απίθανο να είχε συμβεί) αλλά προέρχονται από τρεις εντελώς διαφορετικές αγορές. Και έχουν φυσικά και οι τρεις, διαφορετικές εμπειρίες.

Εκ πρώτης όψεως ο Αλμέιδα χειρίζεται υποθέσεις μεταγραφικές που αφορούν το Μεξικό ή την Λατινική Αμερική αν και φυσικά ο κόουτς της ΑΕΚ έχει περάσει ως παίκτης και από Ιταλία, Ισπανία.

Η Κεντρική Ευρώπη αλλά και όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν από Ρωσία, Ουκρανία είναι… mentally δεμένες με τον Κουχάρσκι ενώ ο Άλβες μπορεί αρχικά να φαίνεται πως δε θα εμπλέκεται συνεχώς με τα μεταγραφικά αλλά γνωρίζει την Πορτογαλία ενώ έχει παίξει σε πολλές χώρες (Ιταλία, Τουρκία π.χ.).

Αυτό, πάντως, που βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο γρίφος για το ποιος θα είναι ο Νο1 έχει ήδη λυθεί. Ματίας Αλμέιδα. Με τον Αργεντινό να έχει κάνει ήδη συντάντηση με τον Κουχάρσκι.

Αν δεν πει το ναι ο προπονητής για έναν παίκτη, δε θα έρθει. Τόσο απλά.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!