ΑΕΚ: Τον περιμένει πως και πως ο Αλμέιδα – Τον θεωρεί παικταρά

Ακόμα και φιλικό κάνει η ΑΕΚ για χάρη του προκειμένου να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό – Αυτόν θεωρεί παικταρά ο Αλμέιδα και τον περιμένει πως και πως

Στην ΑΕΚ θα δώσουν αύριο Παρασκευή (23/9) με τον Απόλλωνα στα Σπάτα με κύριο γνώμονα να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό ο Σιντιμπέ που ήταν το μεγάλο χτύπημα του καλοκαιριού. Κάτι σύνηθες βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις, παικτών δηλαδή που ήρθαν αργά και ακόμα δεν μπορούν να υπολογίζονται.

Ο Σιντιμπέ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ στις 9 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μονακό στο τέλος της περσινής σεζόν και έχοντας παίξει τελευταίο ματς την Πρωτομαγιά του 2022 σε έναν αγώνα κόντρα στην Ανζέ.

ΑΕΚ: Τον περιμένει πως και πως ο Αλμέιδα – Τον θεωρεί παικταρά

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», θελει ακόμα ο χρόνος ο Γάλλος μπακ αν και τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από τις προπονήσεις είναι θετικά και μιλούν για ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να έρθει σύντομα σε αγωνιστική φυσική κατάσταση.

Κάτι που περιμένει (μαζί με την απόκτηση αριστερού μπακ) πολύ ο Αλμέιδα μια και τον υπολογίζει πάρα πολύ τον Σιντιμπέ. Και ως στόπερ μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!