Ο Στράτος Σβάρνας έχει γίνει θέμα συζήτησης με τις εμφανίσεις που κάνει με τη Ράκοβ – Πόσα λεφτά θα βγάλει η ΑΕΚ αν τον πουλήσει.

Ο Στράτος Σβάρνας έχει γίνει θέμα συζήτησης με τις εμφανίσεις που κάνει στην Πολωνία με τη Ράκοβ – Πόσα λεφτά θα βγάλει η ΑΕΚ αν τον πουλήσει.

ΑΕΚ: Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην Πολωνία η παρουσία του Στράτου Σβάρνα στην Ράκοβ. Ο 25χρονος στόπερ έχει κάνει ήδη 11 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ και τα περισσότερα 90λεπτα.

Ο ίδιος στο τελευταίο παιχνίδι ο 24χρονος διεθνής αμυντικός πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, κάθε εμφάνισή του είναι σημείο αναφοράς και μπαίνει και στην 11άδα της αγωνιστικής.

Η Ράκοβ, άλλωστε, συνεχίζει την ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία 3 χρόνια και παραμένει σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Είναι δεύτερη με ένα βαθμό λιγότερο από τη Λέγκια αλλά και ματς λιγότερο (στην ομάδα αγωνίζεται και ο Γιάννης Παπανικολάου όπως είναι γνωστό).

ΑΕΚ: Τόσα λεφτά θα βγάλει αν πουληθεί ο Σβάρνας

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-Sporime της Τετάρτης, το ζήτημα για τον Σβάρνα είναι πως μπορεί να ωφεληθεί η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας στόπερ παίζει δανεικός και λέγεται πως η οψιόν που δεν είναι υποχρεωτική είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Αν και οι Πολωνοί αγοράζουν φτηνά και πουλούν ακριβά, θεωρείται βέβαιο στη χώρα πως αν ο Σβάρνας συνεχίσει έτσι, η Ράκοβ θα αγοράσει τον παίκτη από την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως η Ένωση έχει αποχαιρετήσει σε σχέση με την περσινή τραγική σεζόν, ούτε λίγο ούτε πολύ 17 παίκτες που της ανήκαν, γλιτώνοντας εκατομμύρια.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!