Το όνομα του Μπρούνο Σέζαρ ήταν εκείνο, που κυκλοφόρησε τελευταίο ως παίκτη, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, ωστόσο, φαίνεται πως άλλος ποδοσφαιριστής από την Σπόρτινγκ έχει «γυαλίσει» στους πρωταθλητές. Τουλάχιστον αν πιστέψουμε την «A Bola». Σύμφωνα με την γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ματέους...

Το όνομα του Μπρούνο Σέζαρ ήταν εκείνο, που κυκλοφόρησε τελευταίο ως παίκτη, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, ωστόσο, φαίνεται πως άλλος ποδοσφαιριστής από την Σπόρτινγκ έχει «γυαλίσει» στους πρωταθλητές.

Τουλάχιστον αν πιστέψουμε την «A Bola». Σύμφωνα με την γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ματέους Περέιρα. Ο λόγος για τον 22χρονο Βραζιλιάνο δεξιό εξτρέμ, ο οποίος πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Τσάβες και έπαιξε 30 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Η «A Bola» αναφέρει πως η ΑΕΚ, η Νυρεμβέργη αλλά και δύο ομάδες από τη Γαλλία θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη ως δανεικό αν και στην Σπόρτινγκ θέλουν να δώσουν ευκαιρίες στον Περέιρα.

Στα τρία πρώτα ματς, πάντως, ο 22χρονος εξτρέμ δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ήταν στον πάγκο στο ντέρμπι με την Μπενφίκα.