ΑΕΚ

A Bola: “Την Παρασκευή ο Αλεφ στην Αθήνα”

Η έγκριτη πορτογαλική εφημερίδα για την άφιξη του Βραζιλιάνου χαφ στο "Ελ. Βενιζέλος" για λογαριασμό της ΑΕΚ

Ο ερχομός του Αλεφ ντος Σάντος στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Παρασκευή ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η πιο πιθανή μέρα άφιξης του 23χρονου. Κάτι που επιβεβαίωσε και η έγκριτη “A Bola”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας, “ο Άλεφ είναι προγραμματισμένο να φτάσει την Παρασκευή στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μπράγκα για μονοετή δανεισμό,ο οποίος θα φέρει περί τις 300 χιλιάδες ευρώ στα ταμεία της πορτογαλικής ομάδας. Παράλληλα υπάρχει οψιόν αγοράς που έχει οριστεί στα 2 εκατ. ευρώ”.

Δίπλα στη θάλασσα για τον Αλεφ

Το μεταγραφικό “φεστιβάλ” της ΑΕΚ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ