ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτή είναι η επιθυμία του Πέρετζ

Η ΑΕΚ τσεκάρει παίκτες στην αγορά εν όψει καλοκαιριού και ένας εξ αυτών ήταν ο Ντορ Πέρετζ. Πράγματα, η ΑΕΚ έχει τσεκάρει την περίπτωση του αρχηγού της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισράηλ πρόθεση του Πέρετζ είναι να πάρει μεταγραφή σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ’ αυτό...
ΑΕΚ: Αυτή είναι η επιθυμία του Πέρετζ

Η ΑΕΚ τσεκάρει παίκτες στην αγορά εν όψει καλοκαιριού και ένας εξ αυτών ήταν ο Ντορ Πέρετζ.

Πράγματα, η ΑΕΚ έχει τσεκάρει την περίπτωση του αρχηγού της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισράηλ πρόθεση του Πέρετζ είναι να πάρει μεταγραφή σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ’ αυτό της Ελλάδας, του Βελγίου ή του Ισράηλ. Μάλιστα, σημειώνεται πως η Βέρντερ Βρέμης τον τσεκάρει, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Αγγλίας:

Συγκεκριμένα το Sport1.maariv.co.il αναφέρει: «Η Βέρντερ Βρέμης θέλει τον Πέρετζ και έχουν γίνει πρόσφατα αρκετές αρχικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Πέρετζ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τελειώνει το καλοκαίρι. Οι εκπρόσωποι της Βέρντερ παρακολουθούν τον Ντορ και αναμένεται να συνεχίσουν να τον παρακολουθούν και στους αγώνες της Εθνικής του Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιαλ, όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του παίκτη. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η Βέρντερ δεν είναι μόνη. Το «Sport1» έχει μάθει ότι ο Πέρετζ εξετάζεται κι από πολλές αγγλικές ομάδες, με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του τις τελευταίες εβδομάδες να απορρίπτουν το ενδιαφέρον ομάδων από Βέλγιο, Ρωσία και Ελλάδα».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ