ΑΕΚ: Αυτό είναι το εσωτερικό του γηπέδου της (pic)

Η ΑΕΚ τρέχει τις εργασίες στο νέο της γήπεδο, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του. Οι εργασίες στο σπίτι της ΑΕΚ είναι καθημερινές, με την ΠΑΕ να δίνει σήμερα (11/3) στη δημοσιότητα 21 φωτογραφίες από τη δουλειά που γίνεται στην «καρδιά» της «Aγιάς Σοφιάς Opap Arena» και την διαμόρφωση των χώρων. Να θυμίσουμε...

Η ΑΕΚ τρέχει τις εργασίες στο νέο της γήπεδο, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του.

Οι εργασίες στο σπίτι της ΑΕΚ είναι καθημερινές, με την ΠΑΕ να δίνει σήμερα (11/3) στη δημοσιότητα 21 φωτογραφίες από τη δουλειά που γίνεται στην «καρδιά» της «Aγιάς Σοφιάς Opap Arena» και την διαμόρφωση των χώρων.

Να θυμίσουμε ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νέο γήπεδο. Ο πρώτος στόχος του χρονοδιαγράμματος ήταν να είναι έτοιμο το γήπεδο τέλη του 2021, αλλά δεν αποκλείεται οι εργασίες να πάρουν λίγο χρόνο ακόμη.

Πάντως, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα δεδομένα με τον κορωνοϊό και το πότε θα επιτραπεί η παρουσία κόσμου στα γήπεδα ξανά.

Διότι για να πάρει άδεια η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» θα πρέπει να γίνουν και test events παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Για να διαπιστωθεί ότι λειτουργούν όλα καλά και όπως αναφέρουν οι διεθνείς κανόνες.

Δείτε το ποστάρισμα της ΑΕΚ και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε: