ΑΕΚ: «Αντίο» σήμερα σε Χουλτ-Κλωναρίδη (pic)

«Αντίο» στον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Νίκλας Χουλτ είπε η ΑΕΚ με ανάρτηση της καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές «τελείωσαν» από το κλαμπ.

«Αντίο» στον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Νίκλας Χουλτ είπε η ΑΕΚ με ανάρτηση της καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές «τελείωσαν» από το κλαμπ.

Η Ενωση αποχαιρέτησε τους δύο ποδοσφαιριστές της τα συμβόλαια των οποίων τελείωσαν σήμερα στις 30 ιουνίου και δενα ανανέωσαν ως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αμφότεροι ήταν πολύ συγκινημένοι σήμερα στα Σπάτα και έκαναν λόγο για μια από τις πιο δύσκολες ημέρες στην επαγγελματική τους καριέρα. Από πλευράς ΑΕΚ τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας.

Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια!
Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.