ΑΕΚ: Αποφασίζει σήμερα για την ένσταση μετά την γκάφα του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πλέον έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για την κατάθεση ένστασης μετά την αδιανόητη γκάφα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ πλέον έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για την κατάθεση ένστασης μετά την αδιανόητη γκάφα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιεί αντικανονικά 12 ποδοσφαιριστές καθώς έχουν ληγμένα ιατρικά δελτία από τις 5 Ιουλίου. Και μόλις χθες έγινε αντιληπτό το ζήτημα. Οι διαιτητές έχουν την ευθύνη για να ξεκινήσουν το παιχνίδι και απλά ενημερώνουν τις δύο ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο πριν την σέντρα.

Μετά το τέλος του ματς, το «βάρος» της ευθύνης πέφτει πάνω στην ΑΕΚ. Και σήμερα θα αποφασίσει η διοίκηση της τι θα πράξει (έχει περιθώριο μέχρι και αύριο). Αν καταθέσει ένσταση για την γκάφα του ΠΑΟΚ, τότε αυτόματα γίνεται δεκτή και ο ΠΑΟΚ χάνει το ματς, ενώ του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ οριστικά παίρνει τη 2η θέση και την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Αν δεν την καταθέσει, τότε η ΑΕΚ σχεδόν… οριστικά τερματίζει 3η στα πλέι οφ και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Δικαίωμα ένστασης η ΑΕΚ, δεν ήταν θεωρημένα τα δελτία υγείας των φιλοξενούμενων!

Ο κόσμος θέλει ένσταση

Υπάρχει πάντως μέχρι στιγμής μεγάλη πίεση και ρεύμα για να κατατεθεί η ένσταση, με τον κόσμο της ΑΕΚ να επιθυμεί να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Και ειδικότερα απέναντι στον ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια δικαστικά διεκδικεί με ενστάσεις και προσφυγές ότι θεωρεί «δίκαιο», όπως έπραξε το 2018 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διεκόπη στο 0-0 μετά το ντου του Ιβάν Σαββίδη με όπλο και μπράβους στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την στιγμή είναι όλα ανοιχτά για την κατάθεση ένστασης από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Και η οριστική απόφαση θα παρθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ Δελτία: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες με τα ληγμένα δελτία υγείας

https://www.youtube.com/watch?v=43c7CJt7_tk