Οι οπαδοί της ΑΕΚ βάζουν... STOP σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βάζουν... STOP σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βάζουν… STOP σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Κορωπί!

Η απόφαση της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να οργανώσει εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21 Απρίλίου, 52 χρόνια μετά την επιβολή της Χούντας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα, φορείς, πολίτες αλλά και οργανωμένους οπαδούς από πλευράς ΑΕΚ.

Ετσι, σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Original 21 στο Μαρκόπουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «το ναζιστικό μόρφωμα δεν έχει καμία θέση στις γειτονιές μας».

Η ανακοίνωση: «ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΑΓΑΛΜΑ). ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ. Υ.Γ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.. Υ.Γ 1 ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΑΕΚ ORIGINAL 21 MARKOPOULO CLUB».

Δήμος Κρωπίας: Καμία άδεια στην «Ελληνική Αυγή» για εκδήλωση στο δημαρχείο

«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο δήμος με αφορμή δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση της παράταξης – ενόψει Περιφερειακών Εκλογών – που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου.

Υπήρξε, προσθέτει, προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων.