ΑΕΚ: «Δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ ο Σαμπανάτζοβιτς»

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν υπολογίζεται εδώ και πολύ από την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα μπαίνει και στις αποστολές. Ο Σαμπανάτζοβιτς τον Γενάρη θα μπορούσε να δοθεί κάπου δανεικός, ωστόσο αυτό δε συνέβη. Ο παίκτης έμεινε στα Σπάτα να προπονείται. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει τώρα δανεισμός...

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς δεν υπολογίζεται εδώ και πολύ από την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα μπαίνει και στις αποστολές.

Ο Σαμπανάτζοβιτς τον Γενάρη θα μπορούσε να δοθεί κάπου δανεικός, ωστόσο αυτό δε συνέβη. Ο παίκτης έμεινε στα Σπάτα να προπονείται. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει τώρα δανεισμός του και μάλιστα στην πρώην ομάδα του, τη Ζελέζνιτσαρ, από την οποία τον είχε αγοράσει η ΑΕΚ το 2019.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βοσνιακού site sportsport.ba, το πρωί της Τρίτης (2/3) ο Σαμπανάτζοβιτς θα δοθεί από την ΑΕΚ δανεικός έως το καλοκαίρι στη Ζελέζνιτσαρ και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στο Σεράγεβο την Πέμπτη. Αναμένεται η επίσημη θέση της ΑΕΚ για τον 22χρονο κεντρικό χαφ και κατά πόσο έχει βάση το δημοσίευμα. Φέτος ο Σαμπανάτζοβιτς μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές (2 στο Europa League και 2 στο πρωτάθλημα) και συνολικά 34 αγωνιστικά λεπτά!