Σενάρια από την Σκωτία, αλλά και από την Ελλάδα ανέφεραν ότι η ΑΕΚ επανέρχεται στην υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι παίκτης που ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες δυσκολίες για τον χαφ της Σέλτικ.

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι παίκτης που ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες δυσκολίες για τον χαφ της Σέλτικ.

Πάντως, ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι χαφ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην ΑΕΚ ψάχνουν τέτοιο παίκτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέ Σιμόες και το αίτημα του Νέναντ Κρίστιτσιτς να αποχωρήσει για την πατρίδα του.

Και αφορά το αν έχει μείνει ελεύθερος ή όχι ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ της Σέλτικ, που η Ένωση βρήκε και ως αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League, τον Αύγουστο του 2018. Σε αυτό το παράξενο καθεστώς ιδιοκτησίας του Εντσάμ, η ΑΕΚ κρατά χαμηλά την μπάλα.

Και κατανοεί ότι η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Στην Σέλτικ μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες για την ελευθερία του, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις από φίλους των Κελτών.

Και επίσης στην ΑΕΚ κατανοούν ότι αν δεν κινηθείς άμεσα, σωστά και μυστικά τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικών παικτών ακόμη και με την ελευθέρας στα χέρια του δύσκολα μπορούν να πειστούν διότι θα έρθουν αναμενόμενα καλύτερες προτάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ: Γούτας, Μήτογλου και Παρράς είναι… κιτρινόμαυροι -Οι σκέψεις για τους τρεις

ΑΕΚ: Τι ισχύει με Τσάκτας και Νάτσο Μαρτίνεθ