Ο Λιβάι Γκαρσία

Καλά τα πρώτα νέα στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία που τραυματίστηκε κόντρα στο Βόλο και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου

Ολη η ΑΕΚ είναι πάνω από τον Λιβάι Γκαρσία που έχει τραυμαστεί σοβαρά στον αυχένα, στο φινάλε του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Με το τέλος του ματς ο Λιβάι Γκαρσία μεταφέρθηκε αμέσως στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρ για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στον αυχένα.

Μια πρώτη ένδειξη από τον παίκτη της ΑΕΚ είναι ότι στο νοσοκομείο δείχνει καλά. Εχει κανονικά τις αισθήσεις του, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές αλλά περιμενούν την ολοκλήρωση των εξετάσεων στην Ενωση.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για Αθήνα και το βαν που συνόδευε το πούλμαν έχει μεταβεί στο νοσοκομείο και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γκαρσια για να γυρίσουν με τον γιατρό στην Αθήνα.

Τέλος, στην φάση που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του ματς και ο Νορντίν Αμραμπατ έχει χτυπήσει στον ώμο. Αύριο ο Μαροκινός επιθετικός θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.