Τα ζητήματα που έχουν... μαζευτεί στην Ένση και σύντομα θα δρομολογηθούν

Έπειτα από την χριστουγεννιάτικη άδειά τους, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν  στα Σπάτα για να αρχίσουν εκ νέου προπονήσεις. Η πρώτη δουλειά, πριν αρχίσουν να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες.

Η «κιτρινόμαυρη» ατζέντα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένη». Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, όπου οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς, το επιτελείο της ΑΕΚ έχει να «τρέξει» πολλά θέματα.

Μεταξύ αυτών, εκτός από μεταγραφές και πωλήσεις, είναι και το θέμα των ανανεώσεων. Προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να τελειώσουν µε εκείνη του Ελντερ Λόπες. Το θέµα βέβαια είναι τυπικό, με τον άτυχο Πορτογάλο να επεκτείνει τη συνεργασία του µε την πρωταθλήτρια Ελλάδος, καθ’όπως φαίνεται, με ορίζοντα τριετίας.

Επίσης, στην Ενωση θέλουν να ολοκληρώσουν την αγορά του Μάριου Οικονόµου (φωτό) από την Μπολόνια. Ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει τις επαφές της µε τους «ροσομπλού». Όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν, με την Ένωση να κάνει χρήση της οψιόν για αγορά του παίκτη.  Το ποσό, δείχνει ότι θα είναι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, αρχές του 2019 αναµένεται στην Αθήνα ο Ράφικ Σαµπανάτζοβιτς µε τον γιο του, Ανέλ. Τότε λοιπόν θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις από κοντά µε την ΑΕΚ για τη µεταγραφή του νεαρού αµυντικού χαφ από τη Ζελιέζνιτσαρ.