Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

ΑΕΚ: Κάνει δικό της τον Τσούμπερ

Ενημέρωσε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η ΑΕΚ

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Κάνει δικό της τον Τσούμπερ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στη διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν για την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ προχωρά η ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (3/5).

Η Ένωση προέβη σε σχετική ενημέρωση προς την Άιντραχτ Φρανκφούρτηςκαι, πλέον, αναμένεται η επισημοποίηση.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε έναν σπουδαίο πρώτο γύρο, έπειτα έπεσε η απόδοσή του (όπως και όλης της ομάδας), όμως, ο Ματίας Αλμέιδατον θέλει.

Στο deal με τη γερμανική ομάδα είχε συμφωνηθεί το ποσό των 2.000.000 ευρώ, το οποίο θα πάει στα ταμεία της Ένωσης από τη Φρανκφούρτη.

Ο Τσούμπερ θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και με αυτόν τον τρόπο αποτελεί την πρώτη ξεκάθαρη επιλογή του Αλμέιδα για το μέλλον.

«Σημαντικός για την ΑΕΚ»

Ο ίδιος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη ότι περνάει καλά στην Ελλάδα και οι Γερμανοί χαρακτήριζαν δεδομένη την παραμονή του στην ΑΕΚ.

«Πραγματοποίησε ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ και βγάζοντας δύο ασίστ στα πρώτα εφτά παιχνίδια.

Στη συνέχεια τα στατιστικά του έπεσαν, αλλά παραμένει σημαντικός για την ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος νιώθει πολύ άνετα στην ομάδα του. Ο σύλλογος έχει δικαίωμα αγοράς του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν θα υπάρξει επιστροφή γι’ αυτόν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Αυτά ανέφερε πρόσφατα στην ιστοσελίδα fr.de και να που έρχεται η δικαίωση.

https://youtu.be/wcrTR-C8idQ

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα