Sportime

ΑΕΚ: Κονέ-Παπαδημητρίου στο εξωτερικό, χαφ ενδεκαδάτο για Γενάρη

Η ΑΕΚ τσεκάρει από τώρα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μέχρι στιγμής έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση χαφ για τον Ιανουάριο

Τάσος Καπετανάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ: Κονέ, Γιαννίκης και Παπαδημητρίου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μπορεί άπαντες στην ΑΕΚ να έχουν στρέψει το βλέμμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ, αλλά η διοίκηση έχει και άλλες δουλειές.

Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο εξωτερικό. Συζήτησαν με διάφορους μάνατζερ και μελέτησαν την αγορά. Η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έχει στοχεύσει σε απόκτηση χαφ. Μεταγραφή που δείχνει να επείγει. Ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά την επέμβαση ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Νταμιάν Σιμάνσκι δεν βρίσκεται σε σταθερή φόρμα, ο Γεβγιέν Σάκχοφ δεν έχει «κερδίσει» τον Αργύρη Γιαννίκη ακόμη και έτσι ο Αντρέ Σιμόες είναι ο μόνος σταθερός στον άξονα, ενώ ο Νταμιέν Λε Ταλέκ βοηθά ως αλλαγή περισσότερο.

Τι ψάχνει η ΑΕΚ

Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν χαφ που θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στον άξονα, να καλύπτει τις θέσεις 6-8 και να βοηθά στην επιθετική τόνωση της μεσαίας γραμμής. Στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα και όχι να έρθει απλά για να συμπληρώσει το ρόστερ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει δείξει ότι προτιμά να παίζει με δύο χαφ και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Πέτρο Μάνταλο ή τον Ντάρκο Γέβτιτς. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χρήσιμος ένας χαφ που θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ στον άξονα. Ειδικά όταν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε αυτό την γραμμή του γηπέδου έχουν δυνατούς παίκτες και μπορούν να καθορίζουν πολλά στην εξέλιξη των αγώνων. Κάτι που η Ενωση δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και ψάχνει να το διορθώσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Καπετανάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα