Δίχτυα στην Πορτογαλία φαίνεται πως έχει ρίξει η ΑΕΚ για να βρει παίκτη για τα εξτρέμ. Ίσως όχι απαραίτητα για τον Ιανουάριο αλλά με την προϋπόθεση να διερευνηθούν οι όποιες συνθήκες για ποδοσφαιριστή που θα παίζει σίγουρα στην πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2019-20. Χωρίς να αποκλείεται βέβαια και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες...

Δίχτυα στην Πορτογαλία φαίνεται πως έχει ρίξει η ΑΕΚ για να βρει παίκτη για τα εξτρέμ. Ίσως όχι απαραίτητα για τον Ιανουάριο αλλά με την προϋπόθεση να διερευνηθούν οι όποιες συνθήκες για ποδοσφαιριστή που θα παίζει σίγουρα στην πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2019-20. Χωρίς να αποκλείεται βέβαια και η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η ενημέρωση της εφημερίδας O’ Jogo πως άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται στη χώρα, είναι αληθής.

Με αποστολή να συζητήσει με μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας για εξτρέμ.

Η πρώτη κουβέντα έχει γίνει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για δύο παίκτες. Τον Ματέους Περέιρα και τον Κάρλος Μανέ. Για τον Περέιρα η κατάσταση δεν είναι απλή. Ο παίκτης βρίσκεται στη Νυρεμβέργη και οι Γερμανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σπάσουν τώρα τον δανεισμό του 22χρονου άσου. Επίσης, μέχρι το Σάββατο το βράδυ η πλευρά του Περέιρα τόνιζε σε όλους τους τόνους πως δεν είχε καμία ενόχληση για τον παίκτη από την ΑΕΚ.

Πιο εύκολη φαίνεται να είναι η περίπτωση του Κάρλος Μανέ. Το όνομα του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ (φωτό) ακούστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και φαίνεται όντως να υπάρχει συζήτηση.

Δηλαδή, ο άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό της ΑΕΚ ρώτησε για το αν υπάρχει και άλλος ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ που να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μανέ.

Ο Μανέ (φωτό δεξιά) έχει αγωνιστεί φέτος 7 φορές αλλά σε κανέναν αγώνα πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2016-17 έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Στουτγάρδη στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με 22 ματς 6 γκολ και 9 ασίστ. Ακολούθησαν όμως δύο τραυματισμοί στο γόνατο (ο ένας ρήξη χιαστών) με αποτέλεσμα το 2017-18 να μην παίξει ουσιαστικά καθόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, του sportime.gr η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανοίξει και την πόρτα της Πόρτο για εξτρέμ. Να γίνει δηλαδή κουβέντα και για ποδοσφαιριστές των «Δράκων», που είναι πιθανό να φεύγουν με δανεισμό και οψιόν απόκτησης.

Όταν ακούει κάποιος Πόρτο και Πορτογαλία βέβαια, το μυαλό δε θα μπορούσε να μην πάει στον Ερνάνι (φωτό αριστερά), έναν παίκτη, που διαχρονικά βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ.

Ο 27χρονος άσος φέτος κάνει καλή σεζόν με 15 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ. Το σημαντικότερο πως στο τέλος της χρονιάς λήγει το συμβόλαιό του με την Πόρτο.