ΑΕΚ: Προτεραιότητα σε τέρμα και άμυνα

Η ΑΕΚ από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα προπονητή, με την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, «τρέχει» για τα μεταγραφικά της. Και έχει να… τρέξει πολύ. Οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι πολλές και σημαντικές σε όλες τις θέσεις. Η προεργασία που έχει γίνει είναι σημαντική, έχουν υπάρξει και συζητήσεις μεταξύ Μιλόγεβιτς και διοίκησης κι αυτό...

Η ΑΕΚ από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα προπονητή, με την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, «τρέχει» για τα μεταγραφικά της. Και έχει να… τρέξει πολύ.

Οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι πολλές και σημαντικές σε όλες τις θέσεις. Η προεργασία που έχει γίνει είναι σημαντική, έχουν υπάρξει και συζητήσεις μεταξύ Μιλόγεβιτς και διοίκησης κι αυτό που έχει παρθεί ως απόφαση είναι το βάρος να πέσει αυτή τη στιγμή στην απόκτηση τερματοφύλακα και την ενίσχυση της άμυνας. Για τον «άσο» ακούστηκε η περίπτωση του τερματοφύλακα της Άλκμααρ, Μάρκο Μπιζότ. Όντως ο Μπιζότ έχει προταθεί στην ΑΕΚ, ωστόσο δε φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την Ένωση, καθώς οι άνθρωποί της έχουν άλλες περιπτώσεις πιο ψηλά και μάλιστα μία εξ αυτών την έχουν προχωρήσει ήδη σε σημαντικό βαθμό, που μπορεί να έχουμε εξελίξεις και μέσα στην εβδομάδα.

Εξελίξεις αναμένουμε και στην ενίσχυση της άμυνας. Η ΑΕΚ κοιτάει και θα πάρει παίκτες σε όλες τις θέσεις: Και δεξί μπακ και αριστερό και στόπερ. Για το κέντρο της άμυνας παίζει ξανά η περίπτωση του Πλάνιτς. Πρόκειται για παίκτη που απασχόλησε και πέρυσι την ΑΕΚ και φαίνεται πως το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Δεν είναι όμως μόνο ο Πλάνιτς στη λίστα. Υπάρχουν κι άλλοι στόπερ που είναι ικανοί να αποτελούν τον «ηγέτη» στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ κοιτάει και κεντρικά χαφ, εξτρέμ και επιθετικό, με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο να είναι πάντα στο προσκήνιο. Προτεραιότητα η Ένωση έχει να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τερματοφύλακα και στόπερ. Αν όμως βρεθεί σε θέση να ολοκληρώσει μεταγραφή παίκτη σε άλλη γραμμή εννοείται θα το κάνει. Αυτή την εβδομάδα οι συσκέψεις θα συνεχιστούν και θα αρχίσει να ξεδιαλύνεται το τοπίο σε σημαντικό βαθμό. Ισως μάλιστα έχουμε και ανακοινώσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τσεκ της ΑΕΚ στον Γκόμες της Ζιλ Βιθέντε!

Επιβεβαίωση Sportime από Σερβία: «Ο Μιλόγεβιτς θέλει Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ -Πιέζει να αποχωρήσει ο Κρίστιτσιτς»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ροντριγκάο» (vid)