ΑΕΚ

Αφιέρωμα του Bleacher Report για το ΟΑΚΑ: «Η θετική πλευρά των οργανωμένων»

Η αναφορά του Bleacher Report στην αντίθεση της συμπεριφοράς των οπαδών της Ένωσης στα δυο τελευταία ευρωπαϊκά ματς στο ΟΑΚΑ

Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ έκαναν τον γύρο της Ευρώπης και σχολιάστηκαν και από το Bleacher Report, που είχε κάνει αφιέρωμα στην ατμόσφαιρα του σταδίου, λίγο καιρό νωρίτερα.

Η βιαιότητα που υπήρξε στις κερκίδες προκάλεσε και την δυσάρεστη έκπληξη του διεθνούς φήμης Bleacher Report, το οποίο είχε επισκεφθεί το στάδιο της Ένωσης λίγες εβδομάδες πριν.

Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ένας από τους παρουσιαστές του BR έδειξε την αντίθεση ανάμεσα στα δυο τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο τίτλος του αφιερώματος ήταν “η θετική πλευρά των οργανωμένων”, επισημαίνοντας πως πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί ο ίδιος εκεί για να απαθανίσει τις εντυπωσιακές στιγμές στην εξέδρα.

“Ήταν μια οργανωμένη δύναμη, όχι ανώριμη επιθετικότητα. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω δει σε ένα οποιοδήποτε σπορ, μέσα σε ένα στάδιο” τόνισε αρχικά, θέλοντας να δείξει την αντίθεση με το ματς πριν από 48 ώρες, όπου υπήρξε, όπως ανέφερε μια “δειλή συμπεριφορά από κάποιους οπαδούς που αμαύρωσε το ματς”.

Δείτε το βίντεο -αφιέρωμα:

https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/videos/208934813317422/

ΑΕΚ: Φέρνει πρόταση και ο Μάνταλος

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ