ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε απολογία ο Τζαβέλλας – Αγωνία για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Απολογείται το πρωί της Παρασκευής (11/2) ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.
ΑΕΚ: Σε απολογία ο Τζαβέλλας - Αγωνία για την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σε απολογία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του δικεφάλου κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό την Παρασκευή (11/2) στις 10:00 μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εις βάρος του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Μάλιστα, η απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα αναμένεται να βγει εντός της ίδιας ημέρας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να την αναμένουν ούτως ώστε να δούνε αν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως για τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά το γκολ του Αραούχο, ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας πως ορθώς δέχθηκε κριτική για την πράξη του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η κλήση για τον Γιώργο Τζαβέλλα:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ