ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σύνδρομο Λιβάι Γκαρσία

Αντίδραση έψαξε, αλλά αντίδραση δεν βρήκε η ΑΕΚ απέναντι στην Μαρσέιγ και πλέον το θέμα «Λιβάι Γκαρσία» συζητιέται εντόνως.
ΑΕΚ: Σύνδρομο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στο πρώτο μισό της σεζόν. Η ήττα από τη Μαρσέιγ και η δική του χαμένη ευκαιρία φέρνουν ξανά τις αποφάσεις του καλοκαιριού στην επικαιρότητα της «Ένωσης».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μπορεί οι φωνές του Ματίας Αλμέιδα μετά τον αγώνα με την Κηφισιά να ακούστηκαν μέχρι την… Κηφισίας! Μπορεί η ΑΕΚ να ήλπιζε σε reaction απέναντι στην Μαρσέιγ, αλλά αυτό δεν ήρθε!

Πάμε λοιπόν στο μείζον αγωνιστικό θέμα της «Ενωσης». Το περυσινό σημείο αναφοράς που «έχτισε» πέρυσι την πορεία για το νταμπλ φέτος έχει εξελιχθεί σε αγκάθι: Λιβάι Γκαρσία (γκολ αγνοείται εδώ και 7 μήνες)!

Στην ζωή, πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο, οι στιγμές δεν γυρίζουν πίσω. Εξαργυρώνεις το momentum. Το 15άρι (final offer) της Λανς ανήκει στο παρελθόν.

Σημειώσαμε πρώτοι εδώ στο Sportime πως έπρεπε ο παίκτης να έχει πουληθεί. Η ΑΕΚ θα εισέπραττε την υπεραξία και θα πήγαινε παρακάτω. Ζορίστηκε.

Όπως και ο Λιβάι Γκαρσία που ζορίστηκε να πει «όχι» και να ανανεώσει με την ΑΕΚ. Ασχέτως, σεβασμού προς το club. Πλέον, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η ΑΕΚ, μέχρι νεοτέρας, είναι η χαμένη της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Σύνδρομο Λιβάι Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…