Την ώρα που ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του με την ΑΕΚ, έμαθε ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Την ώρα που ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρας του μετά την ΑΕΚ, έμαθε πως η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Νωρίτερα σήμερα (Παρασκευή 14/1) είχατε διαβάσει ότι ο Όλεγκ Νταντσένκο αποχωρούσε από την ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζόρια με τη μορφή δανεισμού.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ουκρανός δεξιός μπακ, που δεν κατάφερε να «πιάσει» στην «Ένωση» έμαθε ότι η σύντροφος της ζωής του σκοτώθηκε σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Οδησσό!

Η Βικτόρια Νταντσένκο, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που όπως μεταφέρουν τα Ουκρανικά ΜΜΕ ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τρία άλλα οχήματα στην είσοδο της Οδησσού.

Οπως μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ η σύντροφος του παίκτη της ΑΕΚ συγκρούστηκε αρχικά με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας KIA, στη συνέχεια προσέκρουσε σε έναν μικρό γερανό (αυτούς που σηκώνουν οχήματα) για να καταλήξει να χτυπήσει στις προστατευτικές μπαριέρες του αυτοκινητόδρομου!

Ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Δυστυχώς ο θάνατος της νεαρής γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν ειδικά εργαλεία προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα της καθώς το πολυτελές αμάξι είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Την ώρα του τροχαίου ο Νταντσένκο βρισκόταν στα γραφεία της Ζόρια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ανακοινωθεί κι έμελλε να μάθει το θλιβερό μαντάτο με αυτόν τον τρόπο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από τον Ιούλιο του 2020 και πλέον ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ζει το απόλυτο δράμα.

ΑΕΚ: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το θλιβερό συμβάν

Ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο! Ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο! Ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο! Ενώ ο Ολεγκ Νταντσένκο ετοιμαζόταν για το επόμενο βήμα της καριέρα του μετά την ΑΕΚ, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε σε τροχαίο!