Στις 12 Ιανουαρίου είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς πως η ΑΕΚ δε θα πάρει εξτρέμ. Σίγουρο δεν είναι αλλά πιθανότητες υπάρχουν στον ορίζοντα και στην πρωταθλήτρια εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που τους προτείνονται με ορίζονται κυρίως, ο παίκτης να είναι στην ομάδα σίγουρα τη σεζόν 2019-2020. Στην ΑΕΚ προτάθηκε πρόσφατα ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που είχε...

Στις 12 Ιανουαρίου είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς πως η ΑΕΚ δε θα πάρει εξτρέμ. Σίγουρο δεν είναι αλλά πιθανότητες υπάρχουν στον ορίζοντα και στην πρωταθλήτρια εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που τους προτείνονται με ορίζονται κυρίως, ο παίκτης να είναι στην ομάδα σίγουρα τη σεζόν 2019-2020.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε πρόσφατα ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που είχε τεθεί στα υπόψιν και το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Τζιλόαν Χαμάντ, τον 28χρονο Σουηδό ακραίο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Χάμαρμπι.

Το 2018 για τον διεθνή άσο ήταν εξαιρετικό με 33 ματς, 11 γκολ και 8 ασίστ και την ομάδα του να φτάνει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Ο Χαμάντ δεν τα έχει βρει με τη Χάμαρμπι αν και κάνει μαζί της προπονήσεις αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει και η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του.

Στην «Ένωση» διατηρούν στη λίστα τους και τις λύσεις από την Πορτογαλία και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Παρόλα αυτά τόσο ο Περέιρα όσο και ο Μανέ είναι πιο πιθανό, αυτήν τη στιγμή, να συνεχίσουν στη Γερμανία.

Ο Περέιρα στη Νυρεμβέργη, όπου και παίζει δανεικός και για τον Μανέ υπάρχει ενδιαφέρον από την Κολονία.

Όσο για τον Ερνάνι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportime.gr, θεωρείται απίθανό να φύγει τώρα από την Πόρτο.

Στις τελευταίες επαφές που έγιναν, όμως, φαίνεται να εκφράστηκε από την ΑΕΚ πως το ενδιαφέρον παραμένει, είναι ζωηρό και πως θα εξεταστεί το ζήτημα για το καλοκαίρι.