Εξελίξεις με Ολιβέιρα: Πρόταση μισού εκατ.ευρώ από την Ναντ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε και τις εξελίξεις αναφορικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα - Τι λένε από την Ενωση για τον Πορτογάλο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε και τις εξελίξεις αναφορικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Το Sportime σήμερα στο πρωτοσέλιδο του σας ανέφερε ότι σε πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών τέθηκε στο τραπέζι ακόμη και η περίπτωση αποχώρησης του τον Ιανουάριο από το κλαμπ. Με στόχο, αφού δεν υπάρχει συμφωνία για επέκταση συμβολαίου, να αποχωρήσει άμεσα και να γλυτώσει η ΑΕΚ έστω το μισό συμβόλαιο. Αν βεβαίως βρει ομάδα ο Πορτογάλος σέντερ φορ στην αγορά. Αυτή ήταν η μία προοπτική που τέθηκε για τον Νέλσον Ολιβέιρα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα νωρίς το πρωί πήρε επίσημα θέση και ανέφερε ότι στόχος της παραμένει η επέκταση του συμβολαίου του. Στόχος της είναι να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας, παρότι θα χρειαστεί μείωση στις αποδοχές του Πορτογάλου σέντερ φορ που παίρνει 1,1 εκατ.ευρώ τον χρόνο και αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολιβέιρα: Εξελίξεις με… ΑΕΚ, ίσως και από Γενάρη!

Ο ίδιος ο Ολιβέιρα δεν έχει εκφράσει ακόμη τις σκέψεις του για μείωση στις αποδοχές του, αν και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σέντερ φορ θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο και σε επίπεδο προθέσεων από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Αφού δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση για αυτό και αν γίνει θα χρειαστεί να περάσει η καραντίνα.

Οι συζητήσεις με τον Νέλσον Ολιβέιρα πάντως έχουν κρατήσει εδώ και καιρό. Και οι εμφανίσεις του Πορτογάλου επιθετικού δεν είναι καλές (μόλις 1 γκολ σε 500 αγωνιστικά λεπτά), με την ΑΕΚ να κάνει διάφορες σκέψεις. Και μία από αυτές παραμένει ακόμη και η πιθανή αποχώρηση του τον Ιανουάριο.