ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το μεταγραφικό αδιέξοδο στη Σουηδία

Οι περιπτώσεις των Σκανδιναβών και οι διαπραγματεύσεις που αποδείχθηκαν άκαρπες για την Ένωση

Το να στρέψει τα βλέµµατά της στην αγορά της Σουηδίας, τουλάχιστον στις περιπτώσεις των Φράνσον και Πέτερσον, δεν αποδείχθηκε προσοδοφόρο για την ΑΕΚ.

Οι επαφές που έγιναν και με τους δυο ποδοσφαιριστές δεν έκλεισαν θετικά για την Ένωση. Αναφορικά με τον 24χρονο κεντρικό χαφ της Νόρκεπινγκ, η διαφορά στο οικονομικό, αλλά και ο σημαντικός ρόλος που έχει ο παίκτης στη σουηδική ομάδα, υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Ελλάδος να στρέψει αλλού το βλέμμα της για τον μέσο που θέλει.

Όσο για τον Πέτερσον, οι δυσκολίες ήταν αρκετές από την αρχή και έκαναν την προσπάθεια της Ένωσης να πέσει στο κενό. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη υπόθεση, αν ο 24χρονος εξτρέμ αρνηθεί το deal που θα του προσφέρει η Χέρακλες για να ανανεώσει, τότε ενδεχοµένως να αναζητήσει μια φόρμουλα για φύγει από την ολλανδική ομάδα.

Εφόσον αυτό συμβεί αρχές Γενάρη, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα κρούση, αλλά με περίπου την ίδια διαπραγματευτική αφετηρία και τις ίδιες πιθανότητες. Το βέβαιον είναι πως το μεταγραφικό αδιέξοδο υπήρξε στη Σουηδία και η ΑΕΚ καλείται να ψάξει σε άλλες αγορές. Πιο κοντινές και… μεσογειακές.

Πορτογαλία, Ισπανία, αλλά και Γαλλία, είναι μέρη όπου κοιτάζουν οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων”. Πλέον όμως, από “τσεκάρισμα”, θα πρέπει να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα.

ΑΕΚ: Κομμένη στα δύο, αντίδοτο ψάχνει

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ