Ο Αργύρης Γιαννίκης ως τεχνικός της ΑΕΚ

Αυτό θα είναι το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ στο εξής προεξέχοντος του Αργύρη Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Τη Δευτέρα (11/10) θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί πως η προπόνηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στις 11:00, αλλά υπήρξε αλλαγή. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα προκειμένου να υπάρξει όλος ο χρόνος για να ξεκινήσει από το πρωί δουλειά στα Σπάτα με όλο το επιτελείο και να γνωρίσει και το προπονητικό.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό και το τιμ που θα τον στελεχώσει. Πρώτος του βοηθός θα είναι ο Ιταλογερμανός Τζίνο Λετιέρι. Έχει θητεία πρώτου προπονητή στη Γερμανία και ήταν τεχνικός και της Κορόνα Κίελτσε. Οι Νίκος Παναγιωτάρας και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) παραμένουν στα πόστα τους.

Γυμναστής θα είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ, ενώ παραμένει κανονικά και ο Κώστας Παρούσης. Αναλυτής του θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος εργαζόταν στον Ατρόμητο, και θα έχει και έξτρα δικό του αναλυτική ο Γιαννίκης για το σκάουτινγκ αντιπάλων.

Ουσιαστικά ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει έναν βοηθό, έναν γυμναστή και δύο αναλυτές στην πρώτη φορά που θα δοκιμαστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ουδέποτε έως τώρα είχε εργαστεί σε ομάδα με ανάλογες απαιτήσεις με ό,τι σημαίνει αυτό.