ΑΕΚ: Ξεπουλάει η νέα φανέλα

Εκανε... γκέλ στον κόσμο της ΑΕΚ η νέα βασική εμφάνιση με τη διαγώνια ρίγα

Εκανε… γκέλ στον κόσμο της ΑΕΚ η νέα βασική εμφάνιση με τη διαγώνια ρίγα.

Την περασμένη Πέμπτη έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας βασικής φανέλας της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Φανέλα με την υπογραφή της Capelli Sport. Μάλιστα, ήταν και ξεχωριστή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ένωση θα φορά εμφάνιση με διαγώνιες ρίγες. Και ο κόσμος την… γουστάρει.

Τα πρώτα σχόλια για αυτή τη νέα φανέλα ποίκιλαν αρχικά, όμως όπως φαίνεται άρεσε πολύ σε μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ. Μιας και δεν θυμίζει καμία φανέλα της του παρελθόντος. Συγκεκριμένα από το e-shop της Ένωσης οι παραγγελίες για τις νέες κιτρινόμαυρες φανέλες έχουν φτάσει ήδη τις 500!

Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρυσι, που μάλιστα, υπήρχαν τρεις διαφορετικές εμφανίσεις την ίδια περίοδο. Θυμίζουμε πως πέρυσι, είχαν παρουσιαστεί και οι τρεις εμφανίσεις μαζί. Ακόμα η Ένωση σε συνεργασία με την Capelli δεν έχουν αποκαλύψει την δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά κάτι που αναμένεται το προσεχές διάστημα. Η τρίτη και φέτος θα παραμείνει μπλε, ίδια με πέρθυσι.

Μετά την φανέλα, τα διαρκείας της ΑΕΚ

Αύριο, Δευτέρα 24 Ιουνίου, θα ξεκινήσει η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους φίλους της ΑΕΚ, που θα αφορά τη σεζόν 2019-20. Οπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν τις περσινές τους θέσεις. Παράλληλα, έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα μπορούν να ανανεώσουν τα διαρκείας του οι φίλοι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Στις δέκα το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου ξεκινάει η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019-20 με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα προτίμησης να διατηρήσουν τις περσινές τους θέσεις μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Ολα θα είναι έτοιμα από το πρωί για τους φίλους της ΑΕΚ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00.
Παράλληλα βεβαίως με την ανανέωση των περσινών καρτών θα διατίθεται στους φίλους της ΑΕΚ κάθε διαθέσιμη θέση.

Ταυτόχρονα η διαδικασία ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους θα γίνεται και διαδικτυακά μέσω του www.aekfc.gr αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας αστικής μονάδας) και 210-6855830 (από κινητά). Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος εισιτηρίων για τους φίλους της ΑΕΚ είναι [email protected] και ο αριθμός του φαξ 210-6821838.

Θυμιζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει διατηρήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ βεβαίως ισχύει και η σημαντική έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τριετίας σε κάθε θύρα του ΟΑΚΑ θα έχουν και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!

Να θυμίσουμε ακόμα τις σημαντικές εκπτωτικές κατηγορίες που έχει καθιερώσει και διατηρεί μόνο η ομάδα μας για ΑΜΕΑ, παιδιά, εφήβους, νέους έως 24 ετών, αλλά και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους μας!

Οπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ενώ για τους κατόχους διαρκείας υπάρχουν και σημαντικές προσφορές από τους χορηγούς της ομάδας τις οποίες μπορούν να πληροφορηθούν ΕΔΩ!

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται με μετρητά στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας για ποσά έως και 500 ευρώ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, με την ΑΕΚ F.C. MasterCard, αλλά και τις υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) και με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας που αναφέρεται πιο πάνω. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων και όσων βεβαίως δεν θα έχουν ανανεωθεί έως τις 4 Ιουλίου.

Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΑΕΚ 2019-20: Γιατί… «η ΑΕΚ είμαστε εμείς!»

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.