ΑΕΚ

Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα θα πουν αντίο σε ορισμένους παίκτες που φάνηκε μέσα στη σεζόν πως δε βοήθησαν και ιδιαίτερα
Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αφού τελείωσε η σεζόν θα πει αντίο σε ορισμένους παίκτες. Φάνηκε πως δεν ήταν σε αγωνιστικό mood να ακολουθήσουν το υπόλοιπο γκρουπ του Αλμέιδα. Το θετικό στις περισσότερες των περιπτώσεων πως θα χωρίσουν ως φίλοι.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν κατηγορίες αποχωρήσεων. Υπάρχουν οι σίγουροι. Η ΑΕΚ θα πει, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίο σε Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ο Ροδόλφο Πισάρο είναι στην πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Έχει βέβαια συμβόλαιο και μάλιστα όχι χαμηλό. Οι συζητήσεις, ωστόσο, που θα γίνουν θα είναι για να λυθεί η συνεργασία.

Ο μεξικάνος ξέρει πολλή μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Ούτε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ούτε στις απαιτήσεις της ομάδας του Αλμέιδα. Το κλίμα δε φαίνεται να σηκώνει τον Γιώργο Αθανασιάδη. Τα λάθη του θα μείνουν στη μνήμη όλων. Μάλλον το ματς με τη Λαμία ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Έχει συμβόλαιο αλλά κάτω από αυτήν την πίεση μάλλον και ο ίδιος αναζητά ήδη αλλού τη συνέχεια.

Εκτός των 4, υπάρχουν πάντα οι περιπτώσεις των Αραούχο, Άμραμπατ. Το αν θα φύγουν όμως εξαρτάται από αρκετά δεδομένα στην εξίσωση. Το ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με Μήτογλου, Γαλανόπουλο. Ο Αλμέιδα τους υπολογίζει ως μπακ απ λύσεις. Οι ίδιοι όμως μάλλον θέλουν να παίζουν περισσότερο. Ομάδες από τη Super Lig της Τουρκίας, τους έχουν ψηλά στη λίστα τους.

 

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοί φεύγουν από την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).