ΑΕΚ

Από Αργεντινή στην Αθήνα ο Πόνσε

Πατάει Ελλάδα άμεσα ο Αργεντινός επιθετικός

Άμεσα στην Αθήνα αναμένεται ο Έκι Πόνσε. Οι επαφές της ΑΕΚ με τη Ρόμα καταλήγουν σε οριστικό deal για έναν χρόνο δανεισμό και ρήτρα απόκτησής του την επόμενη σεζόν με ένα ποσό στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πόνσε βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αργεντινή και περιμένει τυπική ειδοποίηση προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά τότε θα προλάβει και την αποστολή που θα φύγει τη Δευτέρα για την Πολωνία.

Αλήθειες και υπερβολές για Μπάρκα – Ουντινέζε

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, όπου και φοίτησε για 2 χρόνια. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ