Ο Στέλιος Σεραφείδης

Ο Στέλιος Σεραφείδης θα τιμηθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Η ΑΕΚ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν αποφασίσει να τιμήσουν την ιστορία της ΑΕΚ, μέσα από τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρώτο και κυριότερο το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, την «OPAP Arena», όπου στο Μουσείο της ΑΕΚ θα βρίσκονται κέρινα ομοιώματα μεγάλων μορφών της Ιστορίας της (Λουκάς Μπάρλος, Μίμης Παπαϊωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Μανωλάς, Θωμάς Μαύρος αλλά και των Στέλιου Καζαντζίδη και Κώστα Βουτσά), στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου όπου φιλοξενούνται ήδη οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος, ενώ στα κανόνια που θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν τα ονόματα των Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Ντέμη Νικολαΐδη. Των πρώτων σκόρερ στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν… μένει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα τιμήσει τον Στέλιο Σεραφείδη και με άλλο τρόπο. Το νέο γήπεδο στα Σπάτα, το στολίδι που ετοιμάζεται στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης, θα φέρει το όνομα του! Και πιο συγκεκριμένα «Σεραφείδειον».

Μάλιστα το συγκεκριμένο γήπεδο στην είσοδο του θα φέρει… μνήμες Νέας Φιλαδέλφειας και «Νίκος Γκούμας», καθώς θα έχει ακριβώς την ίδια όψη με τα περίφημα τουβλάκια που είχε το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η χωρητικότητα του γηπέδου στα Σπάτα μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 5.000 και θα είναι έδρα που θα χρησιμοποιείται από τις ομάδες των υποδομών, αλλά κατά συνθήκη κι από την πρώτη ομάδα.

Αυτή την περίοδο περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να «δέσει» ο φυσικός χλοοτάπητας και περιμένουν να είναι όλα έτοιμα σε 2-3 μήνες.

Ετσι, για ακόμη μία φορά ο Μελισσανίδης δείχνει τον τρόπο και το… δρόμο να τιμά η ΑΕΚ την ιστορία της.

Δείτε το νέο γήπεδο της Ενωσης στα Σπάτα:

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προστέθηκαν δεκάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή των Σπατών του ήδη υπάρχοντος προπονητικού κέντρου και εκεί θα κατασκευαστούν επιπλέον γήπεδα μαζί με τις απαραίτητες επιπλέον υποδομές για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη φιλοξενία των ποδοσφαιριστών. Σε λίγο καιρό η ΑΕΚ θα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα στην Ευρώπη.