Απορούν στην Πολωνία για τη μη κλήση του Σιμάνσκι από τον Πάουλο Σόουζα

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, όχι μόνο έχει επανέλθει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς, αλλά είναι και κομβικός πλέον για την ΑΕΚ. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές τον τελευταίο μήνα, όντας ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ. Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση και γέννησε πολλές απορίες το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της...

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, όχι μόνο έχει επανέλθει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς, αλλά είναι και κομβικός πλέον για την ΑΕΚ.

Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές τον τελευταίο μήνα, όντας ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ. Ωστόσο, προκάλεσε εντύπωση και γέννησε πολλές απορίες το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα, δεν συμπεριέλαβε τον χαφ της ΑΕΚ στην προεπιλογή του! Ο Σιμάνσκι μάλιστα έχει ως στόχο να είναι στην αποστολή της Πολωνίας για το Euro και πολλοί συμπατριώτες του θεωρούν δίκαιο να βρίσκεται εκεί. Όμως η μη κλήση του από τον Σόουζα για τα ματς τέλη Μαρτίου, προκάλεσαν ερωτήματα στην Πολωνία: «Κοιτάζοντας τα ονόματα που κλήθηκαν, ο Νταμιάν Σιμάνσκι λείπει. Στην ΑΕΚ είναι σε πολύ υψηλή φόρμα μετά από τραυματισμό. Νομίζω ότι είναι ακόμη υποψήφιος για τον τίτλο του παίκτη του μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του “Sport.pl”, Κούμπα Σέβεριν.