Μπάρκας: Εφυγε για Σκωτία, τελειώνει η μεταγραφή με Σέλτικ -Οι λεπτομέρειες του μπόνους

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι κυριολεκτικά μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Σέλτικ, μετά την συμφωνία των Κελτών με την ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι κυριολεκτικά μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Σέλτικ, μετά την συμφωνία των Κελτών με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θα φέρει στα ταμεία της Ένωσης 5+1 εκατ.ευρώ και με αυτό τον τρόπο γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Ετσι, ο Μπάρκας γράφει ιστορία στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η 6η πιο ακριβή μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το 1 εκατ. ευρώ μπόνους, έχει να κάνει με την επίτευξη στόχων της Σέλτικ τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, παρουσία του Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Ο Μπάρκας βρίσκεται από σήμερα στη Σκωτία (ταξίδεψε σήμερα από την Ελλάδα) και κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα περάσει τα ιατρικά τεστ, θα τελειώσει τα τυπικά και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Κέλτες.

Με την Σέλτικ έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 600.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να μπει ακόμη ένας χρόνος στην συμφωνία αυτή.

Να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες ανταλλάσσουν ακόμα έγγραφα, κάτι που ξεκίνησε από χθες. Και όλα δείχνουν ότι τελειώνουν οι τυπικές διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιντώτας: Ο next Νο1 της ΑΕΚ μετά τον Μπάρκα