ΑΕΚ

Αναβλήθηκε το ματς! Χαμός στη σύσκεψη για το παιχνίδι της ΑΕΚ! Αποχώρησε η Ένωση! «Υπεύθυνοι για αυτό που έγινε είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Αστυνομία»!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναβλήθηκε! Αποχώρησε η Ένωση από την σύσκεψη που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια
Αναβλήθηκε το ματς! Χαμός στη σύσκεψη για το παιχνίδι της ΑΕΚ! Αποχώρησε η Ένωση! «Υπεύθυνοι για αυτό που έγινε είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Αστυνομία»!

Η ΑΕΚ δε θα υποδεχθεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σήμερα Τρίτη (8/8). Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA προχώρησε σε αναβολή του αγώνα. Κάτι που είναι φυσικά το ελάχιστο, από την στιγμή που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Αλλά το παιχνίδι αναβάλλεται!

Μετά τη δολοφονική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των «Ελλήνων συνεργών» τους όπως ανέφερε η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια το πρωί της Τρίτης (8/8) ήταν να ξεκινήσει η σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν η ΑΕΚ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η UEFA, η Αστυνομία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται και μέλη της πρεσβείας της Κροατίας.

Super προσφορά γνωριμίας με δώρο 2 μήνες Cosmote TV!

Η ΑΕΚ, ωστόσο, σε μια κίνηση που σπάνια έχει γίνει, αποχώρησε. Ο λόγος είναι πως από την Ένωση τονίζουν πως δεν μπορούν να είναι στην ίδια σύσκεψη με ανθρώπους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

 

Αποχώρησε η ΑΕΚ, αναβλήθηκε το ματς

 

Πριν από τη σύσκεψη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς ζήτησε να γίνει δήλωση από την πλευρά της Ελληνικής ομάδας: «Αυτήν την στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη στην οποία μάλιστα είναι παρόντες και οι εκπρόσωποι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και συνέβησαν όσα συνέβησαν χθες Δευτέρα (7/8)».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κοσμά και την ΑΕΚ απόλυτη υπεύθυνη για αυτό που έγινε είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μια και θεωρείται πως γνώριζαν για τους 150 και πλέον οπαδούς της που είχαν ξεκινήσει για την Ελλάδα.

Οι καταγγελίες της ΑΕΚ είναι σοβαρές μια και ο Κοσμάς πρόσθεσε πως δεν πληροφόρησαν κανέναν στην σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα (7/8) και απλά ενημέρωσαν οι Κροάτες πως έχουν την πληροφορία ότι 30 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενδεχομένως να είχαν πάρει εισιτήρια και να προσπαθούσαν να μπουν στο γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα.

«Θεωρούμε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ απόλυτα υπεύθυνη» τόνισε ο Κοσμάς και πρόσθεσε: «Ο δεύτερος βασικός υπεύθυνος είναι η Αστυνομία που επέτρεψε στο κονβόι να διασχίσει όλη την Ελλάδα, τους επέτρεψε να κάνουν το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν με οργανωμένους Έλληνες εγκληματίες οπαδούς άλλης ομάδας και τους επέτρεψε ανενόχλητοι να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ στην απογευματινή σύσκεψη της Δευτέρας από ένστικτο και μόνο προειδοποιούσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν επεισόδια από Κροάτες και Έλληνες συνεργούς στο χώρο του γηπέδου. Αγνοήθηκε πλήρως η προειδοποίηση. Δε γίνεται η ΑΕΚ να συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπρόσωπο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ΑΕΚ αποχωρεί».

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

?>