Οπαδοί της ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει πως και πως το παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για να στηρίξει την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη -Προετοιμάζεται η ΠΑΕ

Το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη πλησιάζει. Την Κυριακή το απόγευμα στις 19:30 η Ενωση αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Και στο πλάι της θα έχει χιλιάδες φίλους της που θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, για να πάρει μία σημαντική νίκη.

Ομως η ΠΑΕ προσπαθεί να προετοιμάσει τα πάντα για το παιχνίδι, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Και ειδικά την στιγμή που το επόμενο εντός έδρας ματς είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Με την καλή πορεία της ΑΕΚ και τη νέα ΚΥΑ που ανέβασε τα όρια του ΟΑΚΑ στους 40.000 θεατές, αναμένεται να βρεθεί ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο σε σχέση με τα τρία προηγούμενα εντός έδρας ματς με Ιωνικό, Λαμία και Ατρόμητο.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ για τον αγώνα της Κυριακής και το βάρος έπεσε και πάλι στα θέματα ασφαλείας. Μάλιστα στη σύσκεψη δεν τέθηκε μόνο το θέμα των καπνογόνων όπως είχε γίνει πριν το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και στην αψεγάδιαστη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι Ενωσίτες στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρείται ΟΑΚΑ και έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ πολλές τιμωρίες σαν αυτή την πρόσφατη του Παναθηναϊκού.

Επίσης, στη σύσκεψη εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη συμπεριφορά του κόσμου και των οργανωμένων, τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον Βόλο εκτός έδρας και βεβαίως εξετάστηκαν όλα τα μέτρα σε συνεργασία με τους οργανωμένους για να κυλήσουν όλα στο ίδιο τέμπο και με τον Αρη που δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό, αφού εκτός όλων των άλλων το επόμενο εντός της ΑΕΚ είναι με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με τους οργανωμένους, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς προκειμένου να επιτευχθεί η ίδια πολύ καλή συμπεριφορά, ενώ θα ακολουθηθεί και η ίδια μέθοδος με τις εκκλήσεις της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στην ηλεκτρονική προπώληση για τον αγώνα με τον Αρη, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει στα συνολικά νούμερα των προηγούμενων εντός έδρας αγώνων. Πάντως είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη προπώληση απλών εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για κόσμο.

Ετσι, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ αναμένεται πολύ θερμή ατμόσφαιρα από περισσότερους από 25.000 φίλους της ΑΕΚ.