Χιμένεθ: «Άδικο το αποτέλεσμα για τους παίκτες μου» (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό άσκησε πίεση, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο πήρε την ισοπαλία στο 92′. Ο Χιμένεθ μίλησε μετά το ντέρμπι και στο ΑΕΚ TV, τονίζοντας πως το τελικό 1-1 ήταν άδικο, βάσει απόδοσης, για τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά είπε: «Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος από...

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό άσκησε πίεση, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο πήρε την ισοπαλία στο 92′.

Ο Χιμένεθ μίλησε μετά το ντέρμπι και στο ΑΕΚ TV, τονίζοντας πως το τελικό 1-1 ήταν άδικο, βάσει απόδοσης, για τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά είπε:

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Είναι όπως είναι ένας πατέρας να βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν για τις εξετάσεις και τελικά δεν παίρνουν το άριστα. Η ομάδα ήταν να πάρει μία ξεκάθαρη νίκη. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα και ο αντίπαλος με μία ευκαιρία και μία κόντρα, που καταλήγει στο κεφάλι του αντιπάλου μπορεί να σκοράρει, τότε δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Όχι, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, καλά κόντρα στον Άρη. Νομίζω ότι με τον Παναθηναϊκό ήταν εντελώς άδικο το αποτέλεσμα. Αν δεν κάνω λάθος στην κανονική διάρκεια παίξαμε καλά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν το καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο παράπονο. Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κάποιες φορές τα δίνουν όλα και βγαίνουν καλά τα πράγματα, άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό όπως με τον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες τα δίνουν όλα, υποφέρουν λόγω της κούρασης. Μην ξεχνάμε ότι λόγω Covid η φετινή χρονιά έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Την ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, γιατί ήταν πολλοί παίκτες που επηρεάστηκαν, αλλά βλέπεις να το παλεύουν μέσα στο γήπεδο».