Χουλτ: «Καλό για την ΑΕΚ που γυρίζω εγώ και Λόπες»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και τον Ελντερ Λόπες

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς της ΑΕΚ την Κυριακή με τον Παναιτωλικό.

O Σουηδός αριστερός μπακ της Ενωσης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το διάστημα της απουσίας του και τον τραυματισμό του, τη… νέα σεζόν που αρχίζει για τον ίδιο, αλλά και τον Παναιτωλικό.

Για το αν περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του: “Νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες που δεν έχω αγωνιστεί. Πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία τον Κυριακάτικο αγώνα”.

Για το πως πέρασε το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους: “Όταν είσαι τραυματίας είναι πάντα δύσκολο το πρώτο διάστημα. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως με βοήθησαν πολύ. Κάθε μέρα με πίεζαν να δουλέψω πιο σκληρά. Και εγώ σαν άνθρωπος μου αρέσει να δουλεύω σκληρά για να προετοιμαστώ κατάλληλα και να είμαι πανέτοιμος όταν αγωνιστώ και πάλι”.

Για το αν ο τραυματισμός ήταν απόρροια των πολλών αγώνων λόγω και της απουσίας του Λόπες: “Είναι πολύ δύσκολο να πω εάν αυτός ήταν ο λόγος του τραυματισμού μου. Σίγουρα όμως έπαιξα πολλούς αγώνες και πολλούς δύσκολους αγώνες. Πάντα προσπαθούσα να δίνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Δεν σκεφτόμουν σε έναν αγώνα να δώσω το 80%, πάντα προσπαθούσα να δώσω το 100%. Προσπαθούσα να τρέξω πολύ σε κάθε αγώνα. Ίσως αυτό να το επίσπευσε λίγο. Στη δική μου περίπτωση θα έλεγα πως ήμουν λίγο άτυχος. Δεν είχε να κάνει ότι ένιωθα πολύ κουρασμένος. Απλά κάποιες φορές τραυματίζεσαι”.

Για την επιστροφή του Λόπες: “Είναι καλό για την ομάδα. Είναι καλό και για εμένα επίσης να έχω έναν παίκτη να ανταγωνιστώ στην θέση μου στις προπονήσεις διότι και οι δύο θέλουμε να παίζουμε σε κάθε ματς. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στις προπονήσεις. Και για την ομάδα επίσης είναι καλό γιατί αν παίζουμε με τέσσερις αμυντικούς μπορεί ο Λόπες να παίξει μπροστά μου σαν εξτρέμ. Είναι πολύ καλό να υπάρχουν επιλογές που βοηθούν την ομάδα”.

Για το αν θα είναι βασικός την Κυριακή: “Το ελπίζω. Όπως είπα και νωρίτερα δουλεύω σκληρά εδώ και δύο μήνες και δεν έχω αγώνες. Τώρα νιώθω πραγματικά πως θέλω να παίξω ξανά. Είναι σαν μια νέα σεζόν για εμένα. Πραγματικά ελπίζω να ξεκινήσω την Κυριακή”.

Για τον Παναιτωλικό: “Όπως όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα έτσι κι αυτός θα είναι δύσκολος. Αν δεν δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα. Είδαμε κάποια βίντεο χθες με το παιχνίδι τους. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν τη δική τους φιλοσοφία στο πως να παίζουν. Έχουμε κάποιες καλές μονάδες, είναι καλή ομάδα. Αν δεν παίξουμε στο 100% θα είναι δύσκολα για εμάς”.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία και τον στόχο του Κυπέλλου: “Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα, όχι. Σκεφτόμαστε μόνο τον Παναιτωλικό. Εγώ ας πούμε, σκέφτομαι μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα, να αρχίσω να παίζω ξανά. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα αρχίσουμε να συζητάμε για τη Λαμία. Για την ώρα είμαστε προσηλωμένοι στον αγώνα της Κυριακής”.