Ο μπακ της ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει όσα βίωσε στο ντέρμπι της Τούμπας

Αναφορά σε όσα έζησε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκλας Χουλτ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη σουηδική εφημερίδα «BT».

«Ήμουν πολύ φοβισμένος όταν το αντιλήφθηκα. Ήταν σοκ», είπε χαρακτηριστικά για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη μετά το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα.

Παράλληλα, ο Χουλτ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία τρομερά σκληρή διαδρομή. Ήταν μεγάλο ερωτηματικό το μέλλον. Μιλήσαμε πολύ μέσα στην ομάδα και θα μπορούσαμε να κάνουμε απεργία. Ήμασταν απλήρωτοι. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο».

Η «BT» σχολίασε τη μετακίνηση του αριστερού μπακ από το «τριφύλλι» στην «Ένωση» ως εξής: «Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Η αλλαγή συλλόγων για τον Χουλτ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά.

Ο Χουλτ ήταν λίγο φοβισμένος, από την αντίδραση των οπαδών που θα μπορούσαν να έχουν γι’ αυτή τη μετακίνηση, όμως αφού μίλησε με συγκεκριμένους ανθρώπους του επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ‘απαγορευμένη’ μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ.

Ξαφνικά ο αριστερός μπακ πήγε σε έναν σύλλογο που διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ήταν μία ωραία αλλαγή στη ζωή του».