Η ΑΕΚ δουλεύει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες την περίπτωση του Λούκας Μπογέ, με τις συνθήκες να είναι καλύτερες σε σχέση – αρχικά – με τον Πόνσε. Δηλαδή εκτός της Τορίνο και ο παίκτης από την αρχή δεν ήταν καθόλου αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα. Προφανώς εκτός από τη δουλειά, που έχουν κάνει οι ατζέντηδές...

Η ΑΕΚ δουλεύει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες την περίπτωση του Λούκας Μπογέ, με τις συνθήκες να είναι καλύτερες σε σχέση – αρχικά – με τον Πόνσε. Δηλαδή εκτός της Τορίνο και ο παίκτης από την αρχή δεν ήταν καθόλου αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα.

Προφανώς εκτός από τη δουλειά, που έχουν κάνει οι ατζέντηδές του και ο ίδιος ο Μπογέ μίλησε με Αργεντίνους ή κάποιους άλλους και πήρε τις καλύτερες συστατικές για την ΑΕΚ.

Οι περιπτώσεις Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ δουλεύονται παράλληλα αλλά μέχρι τώρα αυτό, που βγαίνει προς τα έξω είναι πως αυτή του 22χρονου Αργεντινού της Τορίνο έχει εξαιρετικές βάσεις.

Και αυτό γιατί το θέμα της ανταλλαγής συμβολαίων είναι σε εξαιρετικό δρόμο. Όχι μόνο επειδή οι Ιταλοί λένε, πως ήδη έχει φύγει από το Μπόρμιο, που κάνει προετοιμασία η Τορίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal της ΑΕΚ με την «γκρανάτα» είναι επιπέδου μεγάλης μεταγραφής. Δηλαδή μπαίνουν σε αυτό όλες οι λεπτομέρειες και όχι απλά και μόνο «δώστε 6 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2019 και πάρτε τον».

Αυτός είναι και ο λόγος, που ακόμα δεν είναι στην Αθήνα. Στις επαφές ΑΕΚ και Τορίνο, υπήρξαν όροι που έγιναν δεκτοί και από τη μία και την άλλη πλευρά, αλλά και όροι, που δεν έγιναν δεκτοί.

Κάτι, που δείχνει πως οι Ιταλοί δε θέλουν απλά και μόνο να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή.

Στη συμφωνία, λοιπόν, αναμένεται να υπάρχουν το πώς και πότε θα δώσει η ΑΕΚ τα χρήματα αν και εφόσον αποφασίσει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς. Κάτι πολύ σημαντικό, μια και φανερώνει πως στους πρωταθλητές Ελλάδας, θεωρούν πως δεν παίρνουν απλά και μόνο έναν παίκτη για μια σεζόν.

Φαίνεται, μάλιστα, στο deal να μπαίνει ακόμα και η πιθανότητα, ο Μπογέ να κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ένωση και να έρχεται πρόταση από άλλη ομάδα.

Στην ΑΕΚ, μην μπερδεύεστε, που εν τω μεταξύ θα έχει αγοράσει τον παίκτη από την Τορίνο.

Ακόμα και σε αυτό βάζουν ποσοστό οι Τορινέζοι. Θεωρούν δηλαδή πιθανό η Ένωση να αγοράσει τον Μπογέ αλλά να έχει κάνει τέτοια χρονιά, που οι πρωταθλητές Ελλάδας στη συνέχεια θα δεχθούν πολύ καλή πρόταση από άλλο κλαμπ. Και οι Ιταλοί θέλουν να κερδίσουν κάτι και από αυτό. Κάτι, που δείχνει πόσο πιστεύουν τον Μπογέ.

Στην Αθήνα αύριο Τετάρτη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θέμα είναι τόσο προχωρημένο, που ο παίκτης αναμένεται αύριο Τετάρτη (18/7) στην Αθήνα. Ο Μπογέ θα περάσει σήμερα Τρίτη (17/7) από τα γραφεία της Τορίνο για τα τυπικά και θα πάρει το αεροπλάνο την επόμενη μέρα για την Ελλάδα.

Το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει από το Μιλάνο.