ΑΕΚ

Δημάτος για Γιαννακόπουλο: “Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη”

Το "αντίο" του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στον μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού
Δημάτος για Γιαννακόπουλο: “Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη”

To δικό του, ξεχωριστό “αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε ο Ανδρέας Δημάτος. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, με μια ανάρτηση στo Facebook, ανέδειξε τα σπάνια χαρακτηριστικά του μεγάλου ηγέτη του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως “την εκτίμηση των αντιπάλων την κέρδισε εν ζωή. Όχι με την αναγγελία του θανάτου του”.

Αναλυτικά η δημοσίευση του διευθυντή επικοινωνίας της “Ένωσης”:

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη. Η προσφορά του στον Παναθηναϊκό είναι το λιγότερο!
Η έννοια του σεβασμού στον αντίπαλο που μας δίδαξε είναι το μείζον γιατί αυτό έχει εκλείψει από τον αθλητισμό μας και αυτό απαιτείται να επανέλθει ακόμα και στις πιο σκληρές αγωνιστικές και οπαδικές διαμάχες.
Μας έδειξε επίσης με τη στάση ζωής του ότι ένας μεγάλος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας μπορεί να είναι γήινος, μπορεί να είναι απλός, να είναι προσιτός στον απλό οπαδό της δικής του αλλά και της αντίπαλης ομάδας.
Και όλα αυτά φαίνονται πολύ απλά, αλλά δεν είναι! Όπως και το ότι
Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ Παύλο!

https://www.facebook.com/andreas.dimatos/posts/1554322254695430

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.