Η αξιέπαινη και γενναιόδωρη κίνηση έγινε από τον γνωστό δικηγόρο και εφοπλιστή Γιάννη Σαραντίτη

«Το μεγάλο μας όνειρο στα δικά μας χέρια». Αυτό ήταν το μότο της πρώτης μέρας της παρουσίαση του πρότζεκτ της “Αγιά Σοφιάς” και η δωρεά του Γιάννη Σαραντίτη αποδεικνύει ότι το γήπεδο δεν είναι υπόθεση ενός.

Ο γνωστός Ενωσίτης, δικηγόρος και εφοπλιστής, Γιάννης Σαραντίτης προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του γηπέδου γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσοι συνδράμουν στο μεγάλο έργο.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε καν να δημοσιοποιηθεί η δωρεά του, που έχει προκαλέσει τεράστια συγκίνηση και ικανοποίηση, δεν θα ήταν δυνατόν να μείνει κρυφή μια τέτοια σημαντική κίνηση που αναμένεται να βρει και πολλούς ακόμα μιμητές

Με τη γενναιόδωρη δωρεά του και την έμπρακτη υποστήριξή του στο όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας, ο Γιάννης Σαραντίτης, επιφανής ΑΕΚτζής, αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος, όλους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας. Μια χρυσή ομάδα δωρητών που θα αυξηθεί και τα ονόματά τους θα φιλοξενηθούν στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στην “Αγιά Σοφιά”.

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι δικηγόρος Πειραιά και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Σαραντίτη. Το 2004 ίδρυσε την W MARINE Inc., εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται 9 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ το 2005 ίδρυσε την W REAL ESTATE, εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ημέρες σε μια λαμπρή τελετή ο πρέσβης του Βασιλείου της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad παρασημοφόρησε τον κ. Σαραντίτη για την πολύτιμη και μακροχρόνια υποστήριξή του ως επίτιμος πρόξενος της Νορβηγίας στον Πειραιά.